Децембар у вртићу обично је у духу новогодишњих празника. Исто тако, традиционално се већ годинама у то време одржава и новогодишња представа, која за децу представља својеврстан доживљај и доноси радост на дечија лица. 

Због немогућности да нам позориште дође у госте, васпитачи вртића „Мила Јевтовић” приредили су за децу изненађење. Из пера васпитача овог вртића изашао је оригиналан и духовит сценарио под називом „Митско биће - Истински добар друг”, за који су васпитачице подстакнуте ентузијазмом искусније колегинице Зорице Спасојевић припремиле извођење за публику жељну оваквих догађаја. 

Радња представе одиграва се у шуми, где вилењак Добрица Дромбуљица покушава да помогне својој пријатељици Дади да пронађе митско биће звано Истински добар друг. Они кроз ову авантуру наилазе на Змију злоћу и Орлушину страшног у глави сиромашног, који се лажно представљају као истински добри другари. Ово је топла прича о пријатељству обучена у новогодишње рухо, која наравно није могла да прође без Деда Мраза.

Веома се захваљујемо колегиницама Милени Јанковић из вртића „Невен” и Драгани Илић из вртића „Петар Пан”, као и мамама Слађани Лилић и Кристини Лазић на несебичној помоћи.