Новогодишња недеља у вртићу „1001 радост“ обележена је кроз украшавање простора новогодишњим украсима, , игру, песму и дечију грају.

Деца свих узрасних група учествовала су у новогодишњим активностима и показала своју креативност кроз ликовно стваралаштво, такмичарске игре, игре маште и улога.

Млађе групе су уз новогодишње песмице изводиле кореографије примерене узрасту деце.

Средње групе су новогодишњој недељи дали посебан назив „Значај и радост даривања“ и организовали активности са темом поклањања и примања поклона по елементима бонтона. Након кићења јелке и обраде приче „Брада Деда Мраза“ деца су у полонима које су једног јутра затекли у соби.

Мешовита група је уживала у такмичарским играма балоном, потрагом за новогодишњим пакетићем помоћу мапе. Недеља је завршена новогодишњом журком у пиџамама, под називом „Пиџама парти“.

У старијим групама новогодишње активности почеле су изненађењем које је стигло од Деда Мраза и уживањем у новим поклонима. У току недеље деца су кроз ликовне активности колажирала новогодишње слике, правила новогодошње честитке и све то зачинила ревијом фризура, које су ове године дечаци правили девојчицама.

Припремне групе новогодишњу недељу започеле су „Игранком без престанка“, музичким и плесним активностима, организован је и маскенбал.

Организовали су такмичарску игру „Игром до поклона“, штафетне игре и делили поклоне свима у вртићу. Недеља је завршена караокама у којима су сва деца уживала.