Током јуна 2017 године, тераса јаслица „Дизниленд” је уређена заједничком акцијом родитеља и особља. Преносимо вам како је та акција изгледала из угла једног од родитеља.

„Безбедност, пријатна атмосфера и добар колектив су само део онога што је утицало на нас, као родитеље, када смо донели одлуку у који вртић, односно јасле, да уписше06 дете. Јасле „Дизниленд” не спадају у групу новијих објеката, али оно што је унутар објекта вреди много више од године изградње.

Сјајан колектив који води јаслене групе, састављен од професионалних и креативних васпитачица, показује нам како се са мало уложеног новца и пуно љубави могу добити задивљујући резултати. Успешна сарадња родитеља и васпитача дала је добре резултате и пуно је утицала на побољшање услова боравка деце у вртићу. Један од примера је и сређивање терасе. Идеја је покренута од стране мед ицинских сестара-васпитачa које су најпре организовале Ускршњу продајну изложбу, а средства која су прикупљена том приликом усмерна су за сређивање терасе. У суботу, 10. јуна 2017. године, организована је заједничка акција васпитача и нас родитеља. Добра тимска, радна атмосфера и дружење, утицали су на то да је, за само неколико сати заједничког рада, тераса добила нов изглед. Безбедан и оплемењен простор, украшен шареним колоритом, постао је права оаза за боравак, уживање и игру наше деце. За нас родитеље ово је било више од обичног уређења простора. Укључивањем у рад и живот јаслица добијамо могућност да помогнемо и да негујемо партнерски однос са медицинским сестрама-васпитачима које свакодневно брину о нашој деци, која ту уђу као бебе, а изађу као велики мали људи.”